Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 07.04.2016.
15:21
Vestionline A
Predsednik SPs-a Ivica Dačić, odmah je reagovao na izjavu Aleksandra Vučića da neće da ga moli da bi ostao u fotelji, istovremeno demantujući medijske navode o njegovoj takozvanoj izjavi. Saopštenje prenosimo u celosti.
Četvrtak 07.04.2016.15:57
Molili se vi ili ne - ko vas bre je be kad EU postavlja vlast Srbije. Pa vi ne mozete bez "pecata" EU i SAD ni zelezaru da prodate. :D))) Narod Srbije da je pametan ne bi ni izlazio na izbore niti citao ovakva politicka baljezganja.
Četvrtak 07.04.2016.21:44
M да бре....Елем, шта нам је сада чинити ?! Ако би на власт поново дошла ДС или било која коалиција око ДС, следи пропаст, то је јасно. У том случају следи и улазак у Нато и санкције Русији, у ствари следи Србија = Црна Гора, што се тиче спољне политике, итд. Ако на власт дођу Радикали или нека десничарска коалиција - следе прво опомене за одсуство "демократије" и сл., па санкције као и Русији, а пошто Србија није јака као Русија, и нема ресурсе да то издржи, највероватније следи економски колапс. Затим следи рат са Нато пактом, где Руси могу само да нам помогну да достојанствено будемо уништени, итд. Ако дође до "грађанског рата" - што ти и теби слични анти-Срби заговарате, следи све набројано, уз наравно огромне српске жртве и још веће поделе и буквално нестанак Срба и Србије (Знам да свршаваш на ту помисао, али уздржи се , Ха Ха). Е сад, шта је ту предност СНС-а, у ствари Вучића јер он углавно држи све конце у рукама?! Запад је убеђен (као и ти) да су Срби који су сад на власти глупи и да свесно срљају у ЕУ, а не знају да их на том путу чекају само уцене и пропаст на крају, у територијалном, економском и др. смислу. Али, кур мој - ако је Вучић изд-ајник, зашто не прође резолуција о геноциду, пријем тзв. Косова у Унеско, зашто Србија не уводи санкције Русији, шта се ово дешава (каже Запад и ТИ), Ха Ха. Дакле, тактика је - промена спољне политике (Срби више и нису тако "лоши момци", зар не), а то је уједно и медијски рат за бољи третман Србије у страним медијима. Док они мисле да смо ми будале, ми све више економски и војно јачам и полако стајемо на ноге (не слажеш се знам, а и што би се слаго кад ти то не одговара). Е, сад, да би се диго из пепела који је настао од 99 до краја владавине ДОС-а потребни су надљудски напори и изузетна мудрост........Хм, имам осећај да ми и даље не верујеш - а и не мораш само посматрај и уживај. (Србија побеђује). ПС: Сачуво сам овај текст у ворду, не брини за брисање, Ха Ха).
Četvrtak 07.04.2016.16:36
24.априла се одређује судбина модерне Србије - памет у главу и гласајте за СНС !!! (Хвала на пажњи и довиђења)
Četvrtak 07.04.2016.16:50
"Moderna Srbija"?? :D)) A kada je to SNS nastao (i kako) da bi mogao da "modernizuje" Srbiju - pamet u glavu Srbijo, izlazenjem na izbore sami sebi stavljate omcu na vrat.
Četvrtak 07.04.2016.17:06
"Модерна" у смислу најновијег битисања као самосталне државе, после распада СФРЈ (За разлику од осталих квази република бивше СФРЈ, Србија има вишевековну традицију државности !). Дакле, памет у главу и гласајте за СНС - јер било ко други да дође, неће да ваља. Не ваља ни СНС, али тренутно су они за Србију и такви најбоље решење !!!
Četvrtak 07.04.2016.17:18
SNS crk otine su najbolje resenje za Blair-a ali ne i za Srbiju koja inace prezivljava na MMF kreditu. U Srbiji vise ne postoji sta moze jos da se proda osim da se danci za kredite, znaci, sa ili bez SNS-a - u stanovnistvu Srbije se nista nece na bolje promeniti a bez naroda ti crk ni od muke zajedno sa vucicem propovednikom.
Četvrtak 07.04.2016.17:50
стонога жека: "Србија преживљава на ММФ кредиту" - Па наравно, шта мислиш зашто су нас бомбардовали 1999 ? Рушили су економију, рушили су мостове и другу инфраструктуру, па довели ДОС као пешадију да ради мало на терену...итд. Али, поред тог економског аспекта, ту је и езотеријска компонента - чији је циљ рушење "Српског духа". То је ипак мало сложенији задатак, па ево овај портал са све својим коментаторима, уби се на том послу (Те Срби не ваљају, те Срби су ретардирани, те "Хрвати су већи Срби од Срба из Србије" - ово си беше ти реко, Ха Ха), АЛИ увек се појави нека Србенда (као ја на пр.) који вас хебе уздуж и попреко и никако да му доакате и убедите у ваше лажи !!! (Србија побеђује)
Četvrtak 07.04.2016.18:17
Kad me vec citiras onda me citiraj u kompletu a ne ovako delimicno jer, na srecu, postoje ljudi koji shvataju i celinu - sto je za tebe, SNS i vucica i pored bukvara tezak nedostatak. EU nacela i demokratija je pisana na stranom jeziku, izvoli, ubedi me u suprotno od moje kritike SNS-a i vucicevog obmanjivanja - "ebi me, duz i popreko" :D)))
Četvrtak 07.04.2016.23:30
Елем, шта нам је сада чинити ?! Ако би на власт поново дошла ДС или било која коалиција око ДС, следи пропаст, то је јасно. У том случају следи и улазак у Нато и санкције Русији, у ствари следи Србија = Црна Гора, што се тиче спољне политике, итд. Ако на власт дођу Радикали или нека десничарска коалиција - следе прво опомене за одсуство "демократије" и сл., па санкције као и Русији, а пошто Србија није јака као Русија, и нема ресурсе да то издржи, највероватније следи економски колапс. Затим следи рат са Нато пактом, где Руси могу само да нам помогну да достојанствено будемо уништени, итд. Ако дође до "грађанског рата" - што ти и теби слични анти-Срби заговарате, следи све набројано, уз наравно огромне српске жртве и још веће поделе и буквално нестанак Срба и Србије (Знам да свршаваш на ту помисао, али уздржи се , Ха Ха). Е сад, шта је ту предност СНС-а, у ствари Вучића јер он углавно држи све конце у рукама?! Запад је убеђен (као и ти) да су Срби који су сад на власти глупи и да свесно срљају у ЕУ, а не знају да их на том путу чекају само уцене и пропаст на крају, у територијалном, економском и др. смислу. Али, кур мој - ако је Вучић изд-ајник, зашто не прође резолуција о геноциду, пријем тзв. Косова у Унеско, зашто Србија не уводи санкције Русији, шта се ово дешава (каже Запад и ТИ), Ха Ха. Дакле, тактика је - промена спољне политике (Срби више и нису тако "лоши момци", зар не), а то је уједно и медијски рат за бољи третман Србије у страним медијима. Док они мисле да смо ми будале, ми све више економски и војно јачам и полако стајемо на ноге (не слажеш се знам, а и што би се слаго кад ти то не одговара). Е, сад, да би се диго из пепела који је настао од 99 до краја владавине ДОС-а потребни су надљудски напори и изузетна мудрост........Хм, имам осећај да ми и даље не верујеш - а и не мораш само посматрај и уживај. (Србија побеђује). ПС: Сачуво сам овај текст у ворду, не брини за брисање, Ха Ха).

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)